Utilitzar transport públic

Sempre que hi hagi la possibilitat és molt millor utilitzar el transpor públic ja que es contamina molt menys i normalment surt més barat.

Adequar-se a la velocitat marcada

A part de ser menys segur, al correr més, generes més residus, tant en quant a energia com en pneumàtics, per exemple.

Hidratar-se bé

Sempre s'ha de portar una ampolla d'aigua al cotxe, ja que pot ser que ens marejem o ens deshidratem i ens pot treure d'un mal moment, sobretot si estem en un trajecte llarg.

No fer grans menjar si has de conduïr

Al menjar molt, ens agafa més son a l'hora de fer la digestió i al conduir és imprescindible estar suficientment actius.

Portar calçat còmode

Si hem de fer un trajecte llarg agraïrem portar un calçat còmode ja que no ens faràn tant mal els peus com amb un mal calçat.

No tirar burilles de tabac

Molts incendis es generen degut a que la gent llença burilles mal apagades per la finestra i cau en una zona seca, per tant, evite-ho.

No tirar xicles per la finestra

Poca gent sap de que estàn fets els xicles, però la veritat és que està fet s'un derivat del petroli i es diu que centenars d'ocells moren degut a que s'ofeguen amb un xicle.

Conduir per torns en viatges llargs

Si hi ha més d'una persona amb carnet en viatges llargs i no voleu parar, procureu fer torns al conduir, així reduireu molt la probabilitzat de patir un accident.