Adequar l'espai a la teva comoditat

Mentre treballes has d'estar còmode, ja que es possible que passis un terç del teu dia allà, quan més còmode més senzill et serà treballar.

Beure aigua

Moltes vegades mentre estem en el treball ens oblidem de beure la suficient aigua, per això és recomanable tenir una ampolla al nostre costat per a recordar-nos.

Caminar diàriament

Si tens l'opció de poder anar caminant o en bicicleta fins al treball, aprofita-ho, passejar t'ajuda tant físicament com mentalment.

Estudiar en silenci

Procura no tenir música o que sigui relaxant, tele apagada i sol, s'aquesta manera et resultarà molt més fàcil concentrar-te.

Estudiar o treballar en el lloc adequat

Procura no estudiar en el sofà o en el llit, ja que et resultarà molt més fàcil concentrar-te si estàs segut en una cadira amb els apunts sobre la taula.

Fer esport

Molta gent s'oblida de fer esport quan treballen, però l'esport mai es pot deixar de banda, ja que et fa sentir-te millor.

Higiene personal

Aquest consell t'ajudarà tant a tu com als teus companys, ja que és molt desagradable quan algun company no olora suficientment bé, així que manté una bona higiene en l'empresa.

Menjar sa

Molta gent posa l'excusa de què no tenen temps per a cuinar a la feina, cosa que fa que oblidin portar una dieta equilibrada, procura menjar variat cada dia i eliminar ultra processats.

No deixar les coses per demà

Els humans solem cometre un error que és deixar les coses per l'últim moment, veuràs com si fas les coses al moment aniràs molt més relaxat la resta de dia.

Reciclar adequadament

S'ha d'intentar aplicar un bon mètode de reciclatge en les classes, ja que a la majoria d'elles només hi ha una brossa, si no es pot reciclar, guarda els residus i recicla'ls.

Seure correctament

Hi ha molta gent que oblida seure correctament mentre estan al lloc de treball, cosa que acaba provocant dolors d'esquena, has de seure recte i amb l'esquena alineada.

Socialitzar

És molt important no sentir-se sol en la zona de treball, per això sempre està bé participar en activitats promogudes per l'empresa i conèixer gent d'aquesta.

Televisió perjudicial

Veure la televisió inhibeix la sensació de fam, cosa que acaba derivant a què mengem molt més i possiblement a sobrepès.

Tenir una bona rutina

Procura tenir una rutina que impliqui estudiar, llegir, menjar béi cultivar-se, d'aquesta manera i estant ocupat el teu dia a dia serà molt més sostenible i fàcil de portar.